Om oss

Matarazzo er et selvstendig interiør- og møbeldesignfirma etablert av Julia Matarazzo. Født og oppvokst i Patagonia og Buenos Aires, Argentina. Julia flyttet til Norge 2002.

Vårt mål er å skape en atmosfære som får deg og dine til å føle seg velkommen, avslappet og inspirert. Uavhengig om du bor i byen, på landet eller har en hytte ved sjøen eller på fjellet. Vi skaper rom med identitet, som varer.

Matarazzo er interiørkonsulent og kan tilby alt fra konsultasjon for ett enkelt rom til totale bygningsprosjekter med ommøblering, rehabilitering eller nybygg. Vi jobber både med private og offentlige prosjekter.

Vi samarbeider tett med arkitekter, landskapsarkitekter, håndverkere og leverandører. Sammen skaper vi unike og skreddersydde innrednings- og belysningsplaner, fargepalletter, materialutvalg og møbeldesign til ditt drømmeprosjekt.

Matarazzo importerer håndlagde møbler utformet i unik struktur og materiale. Alt av møbler og interiør er nøye plukket ut og kan tilpasses ditt uttrykk med behandlet lin eller skinn, og matt eller blankt treverk.

Interiøret bør ses og oppleves. Kom innom vårt showroom for en uforpliktende prat og ta en titt på våre kolleksjoner.

 

Julia_19